2014. okt 17.

Kíndóz ápgréd

írta: Сергей
Kíndóz ápgréd

sux.jpg


Szösszenet a napi "kényszerítmény"-ről! ;-)
Esetleg nem e lehetne e? Hogy a Mega$ Kíndózt úgy legyen megírva, hogy ne kelljen hetente 33 frissítést elindítani rajta!
- Használjak mást?
Blaaaa blaaaa blaaa! Okosnak érzed magad, mi?! Hát nem vagy az! Mert nincs más választás! A harmadik szessönben is (KíndózNT 1995-ben, KíndózIkszPé 2002-ben, Kíndóz7 2013-ban) ezt vették meg a mi adónkból a közigazgatásnak. Csitrilliárd huszonharmicezer forintért, per darab, per licenc. Ugye tudod, pl. a németek olyan csórók, hogy olcsó Linux disztribúciókat használnak és ingyenes OpenOffice alkalmazást? De hát kis hazánk gazdag vidék, mi megtehetjük és megengedhetjük, hogy lassan tíz éve le nem cserélt (mert ugye arra nincs pénz) hulladék vasakra (nagyképűen PC-nek nevezzük őket) ennyiért vegyünk Mega$ Kíndóz7-et és Mega$ Ófisz csómagot! Ilyen bamba elvekkel megtámogatva, mint a "mert a júzerék ezt szokták meg"... aham, hápeeee! Szerintem a Mega$ visszaoszt a zsebbe, a Linux meg szükség szerűen nyet! Még oktatással együtt is olcsóbban jönne ki egy Linux átállás, mint az állandósult Mega$!
- Kiszámolta valaki valaha annak a kárnak az eszmei értékét (munkaidő kiesés, adatvesztés, határidők elmulasztása, hipertóniák kezelése), amit a Kíndóz "használata" az elmúlt majd 20 évben okozott a gazdaságnak?
Ugyan már kérem, mi a fenének? Itt soha nem volt célként megjelölve a munkavégzés! Kedvenc mondatom a felhasználó panaszára (lassú a gép, lassú a hálózat, nézem a homokórát) "nyugalom, a rendszerek azért lassúak, hogy a kapkodásból eredő hibák ki legyenek küszöbölve!".
- Miért kell egy minden szempontból szeparált, zárt hálózat összes mókaállomásán is lefuttatni a heti 449 javító foltozót?
Na jó ma csak 17 darabot, 65,8Mb erejéig és még csak 8:30-tól nem tudom normálisan használni a gépem... Ez az a kérdés, mire soha nem fog senki értelmes választ adni! ;-) Talán csak nem azért, hogy pár, az egész napos tollrágástól elkékült szájú görgős székében a seggén forgó ki tudja végre hangsúlyozni a nem létező fontosságát? ;-) Áááá dehooogy issss, szó se róla! Óh mond kegyes kékhalál, merre jársz most? Szabadíts meg minket a gonosz Mega$-tól és döntsd romba rendszereinket! Ámen! Akarom mondani CtrlAltDel !:-)

Szólj hozzá

b+ ájhétbjúdifúpípá Mega$ Kíndóz7