2014. jún 12.

a retekKlub menni ellenzék

írta: Сергей
a retekKlub menni ellenzék

retekklubb.png

... ez a blog tulajdonképpen azért jött létre, hogy lehetőség szerint ne a fészbúk profilomat szemeteljem össze politikával... Ezt persze nem mindig tudom betartani. Például így volt ez a tegnap esti 444 hírrel is... Már nem volt humorom este 11kor géphez libbenni és kiposztolni. Azóta levettem a fácsé bejegyzést, jön a kifejtés...

Na szóval kapják be mind! A retekKlub vezetése, a tulajdonosai és a dolgozói is az összes faxomat.... Szerintem én most hányok egyet tőlük a konyhakőre... Miért is? Azért, mert a retekKlub (is) évekig és vastagon lexarta az egészet! Minden, ami lassan ötödik éve folyik, az nem csípte a szemüket... Azok közül a dolgok közül, amiket én másképp gondolok (helytelenítek, utálok, rühellek, allergizál stb.), egyiket sem tartották olyan értéknek, ami miatt (akár pro vagy kontra) szóltak volna.
Nézzünk párat ... pökhendi lenéző kommunikáció, népnemzeti-zsarol-tákol-mány, nyugdíjmegvédés, trafikmegvédés, kaszinómegvédés, állami földmegvédés, paksi atommutyi, az ellehetetlenitett emberek 10.000-ei, a közigazgatás teljes szétverése, 27%-os áfa emelés, 16%-os adózzanak a szegények program. Torzított statisztikák tömegei, jaja meg van az 1milliomodik munkahely, Londonban b+. Az ideiglenes lakcimkártya osztásos, import romános választási csalást... Ezek gyerekek nektek mind smafu?
Ugye beszélhetünk a média vélemény formáló szerepéről és felelősségéről? Legalább napi 10 percben próbáltatok volna valami értelmes gondolatot közvetíteni. Ami egy kicsit eltér a haldokló seggébe tövig nyomott kamera képeitől. Helyette? Ment az istenadtanép ipari méretű butítása... Gőzekesaó, Bunikasaó, Baszóvallag és a végtelenségig sorolhatnám azt a sok szennyet és szemetet, amit ti (retekKlubosok) szellemi terméknek titulálva tártatok a nyájas (inkább tátott szájú - csorgó nyálú) TeleVizelő bámuló elé. Mit mondhatnék erre? Köszönjük hogy kiszolgáljátok agyhelyen a 98%-nyi bunkó zsigeri igényeit! ;-) Szerintem ez undorító... Értelmes élőlény (80%-os közelítéssel) nem alázza meg a tudatát azzal, hogy TeleVizelőt tart a lakásban és nézi is az egyoldalú adatfolyamot...

Na?! És!? Mikor történt a baleset? Az ki van zárva, mert nem tudjátok? Lapítottatok mint a szűz-búza a bokorban. Aki elhiszi, hogy ha csak csendben pukizgat (hogy phááááá pháááá pháááááá), akkor nem rakják seggbe szárazon. Na jó, nem szárazon... megkeni a likát előtte Erős Pistával, hogy jobban csússzon! Hála annak a magasságos Csorvás Vajdának, a tiétekbe is bele csúszott, de tövig! És látod kispajti, a pocakos piócák pénzének apadása mindjárt fájni kezdett nektek is! Most kezdtek el harákolni, hogy "jaj hát száááárazon????" meg "micsoda mutyi" ? Most? Amikor már minden le lett osztva a következő 4 évre? ;-) Mit akartok elérni? Égjenek a kukák Pesten, vagy mi?

Szólj hozzá

média b+ nyazsgem ájhétbjúdifúpípá retekKlub