2015. már 22.

TVlakókat a természetbe

írta: Сергей
TVlakókat a természetbe

erdo.JPG

 ... utálom ezeket a "kóélhói" okosságokat, ezzel szokás a valóságot elfedni. Általában nem érdekel, de ez mélyen érintett, úgyhogy nem hagyom szó nélkül! Egyszer (a bőség zavara) lesznek bakancslistás (nem annihilációt megelőző rinyalista, hanem kirándulós értelemben vett lista) posztok. Számtalan érdekes, de nem feltétlen ismert helyen jártam már. Ezeket érdemes lenne bemutatni azoknak, akiket tényleg érdekeltek a témában... nem csak szefós képek posztolgatásában.
Tisztázzunk valamit! A természet rendíthetetlennek látszó, hatalmas, teremtő erejű, pozitív rezgésű, csendes szentély! A természet látogatása egyfajta szeánsz számomra. A természetbe gyönyörködni, kikapcsolódni és feltöltődni járok!
Ugye nem gondolja senki komolyan, hogy pont a vasárnapi boltbezárás miatt, túlélésre és gyalog történő közlekedésre tökéletesen alkalmatlan pláza, hipermarket és laposTéVé lakó zombik hada fogja ellepni az erdőket, réteket, nádasokat, tavakat, magaslatokat, szakadékokat és kopárságokat? Megjegyzem így is sokszor az utolsó leaszfaltozott placctól legalább 10Km-ert kell gyalogolnom, hogy elviselhető szintre csillapodjon a zombiáradat... 10Km már áthághatatlan akadályt jelent a zombiknak. A zombi fogalma itt az üvöltve piknikező, üvöltve zabáló, üvöltve telefonáló, üvöltve szemetelő, magassarkúban üvöltve bokát ficamító, üvöltve 2 liter parfümmel önmagát nyakon öntő (sajnos felgyújtani elfelejtő), üvöltve részegeskedő, bűzlő, zajos, kibírhatatlan idiótákat és becses családjukat értem (bele értve a drága anyósukat is, aki szintén ki lett cipelve)! Gyárááá má mámá, hááá kigyáttünnn ááá nagytermészátbáááá! Ádá néééé gombáááááááá! Madááááá! Virááááá!
Na az ilyenek miatt zárják le néha a Rám-szakadékot, mert életképtelenek és belevesznek ... Haver figyelj! Szereted te a természetet? Igen? Hm, fucsálom, hogy igen, mert rondán kibaszott veled! ;-)
Szóval ha ez tényleg megvalósul (ami a képen olvasható), akkor én hétfőnként veszek ki szabadságot és akkor fogok kirándulni menni! Így legalább biztosítható, hogy jó legyen a majális, de nagyon kevés legyen a köcsög (ha már NylonTetű blog, akkor stílusosan)! Na ennyit a természetről ...
Nézzük a vasárnapi nyitva nem tartás témáját. Azt gondolom, hogy ez egy bikafing a szó szoros és átvitt értelmében is! A kapitalista államalakulatnak nem feladata megszabni a fogyasztói társadalom működési módjait. A sokat szidott cucilizmusban voltak ilyen baloldali vívmányok, mint a vasárnapi zárva tartás és a hétfőnkénti TéVéadás szünet ... Pártunk és kormányunk feltalálta az időgépet és vissza repített minket a 80-as évek elejére... A minap olvastam a sajtóban, hogy H*v*s Pszichopata Tikkelő Fejű Szemüvegrágó Henrik magára vállalta a vasárnapi zárva tartás sugalmazását... gratulálok neki, eddig is egy szánalmas kotonszökevénynek tartottam, most legalább minden kétséget kizáróan be is bizonyította! Meg azok is, akik megsavazták ...

Szólj hozzá

b+ vasárnap bakancslista nyazsgem cucilizmus NER ájhétbjúdifúpípá