2014. aug 11.

inkább hagynátok abba !

írta: Сергей
inkább hagynátok abba !

fuck.jpg


"Aki csak árad, Egyszer majd kiszárad" ??? ... általában nem bántom a populáris előadókat... jaj hiszen olyan kis czukyn populáááárisak ;-) benne van a nevében, hogy sok embernek kell teccikelődni, ergo egy nagy rakás (kompromisszum)... és általában nem bántom a vallást se... általában nem! Na de amikor a kettő találkozik egymással és cejejemben egyesül (pontosabban a lótartozékot egyesül ez, egyszerűen az előadó akkora retartd, hogy kínjában nem tud már miről szövegezni, dolgozni meg büdös neki...) és keletkezne a botrány. Pontosabban botrány itt már nem, mert itthon ismeretlen az összefogás fogalma. Tehát kizárt, hogy két embernél több kezdene el torka szakadtából üvölteni, hogy eléééégmáááááá!
Stílszerűen egy Internetes mémmel élve: Mit mondtál Kákosgyerek? Mostpofázzá! Áradtunk itt apáddal, azt egyszer csak kiszáradtunk??? Nehazudjáteköcshög! eddig a mém. :-) de szakasztott ugyan ezt gondolom amúgy...
Elég a hülyeségetekből... elég a körmönfont hazugságaitokból, elég a bűntudatkeltésből, elég az észosztásból vallási köntösben (mirhával megkent bíbor színű nemzőköntösben)! Ez egy direkt válasz az előadónak... szóval Kákos az a helyzet, hogy a befogadó nem tud felelősséget vállalni az előadó szellemi színvonaláért! Tehát a vonaladon elindulva...  Melyik mirigyváladékomról akarsz még hazudozni dalszövegben, katolicizellált alapon? Húzzál fel a szószékre és tanítsd: Ne könnyezzetek feleim, az hagyma pucolás közben, mert csak adott mennyiség van könnyből és az biza elfogy! Írva vagyon a bibliában, hogy kiszárad a szemetök! Ne folyasd a nyálad felebarátod állandóan pucsító, viszketős seggű nejére, mert a nyálad is elfogy vala! Nem tudsz majd rendesen benyalni neki vala! Ne pazarold a fikád felebarátod ebül szerezett jószágainak dobálására, mert időnap előtt elapad az est! Mondá az Úr csínján bánjatok az aranysárga fülzsírral! Értékes az est, ritka kincs! Ámen! Szodoma és Gomora tüze pörköljön meg, ne szaladgálj állandóan ürítkezni vala! Tartogassad vala, ahogy írva vagyon, gátrepedésig valaGa! Mert ki tudja mi lesz ha elfogy az est! Halelujjaaa! Ne zabálj sütit nyakra főre, a mohóság főben járó bűn, de nagyobb bűn az, hogy  kifogy az inzulinod est vala! ...és még a végtelenségig sorolhatnám vala, a szentségben foganó mirigyváladékokat vala, amivel spórolni vagy köteles vala! Ámen!

... és teszed ez a XI. században, amikor hosszú évtizedek óta tudjuk, hogy a "patron" száma nem limitált! Pláne nem fog az onanizálástól (lásd Onán "bűne") , vagy akár a töménytelen mennyiségű szextől kiszáradni a gerinccsatornánk... Ez a tanítás pusztán az irigységetekből fakad, mert ti cöliBá és szükségképpen lemaradtok a szabad szexről ...szerinted "újrakezdhetnénk"? Szerintem meg inkább hagynátok abba! Vagy dőde szavaival élve "habba dabba! pempelem vad!"

Szólj hozzá

b+ nyazsgem Artista ájhétbjúdifúpípá Kákos Onán